Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan çatışmalarda gelen şehit haberleri üzerine Ak Parti Yalova Lise Teşkilatı Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneğini ziyaret etti. 
Ak Parti Yalova Lise Teşkilatı Birim Başkanı Muhsin Özdaş ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneğini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretin sebebi hakkında bilgi veren Ak Parti Yalova Lise Teşkilatı Birim Başkanı Muhsin Özdaş, "Vatanımızın ve milletimizin bekası için canını siper eden şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Kendileri için ne yapılması gerekiyorsa biz gençlerde yapmaya hazırız. Doğu ve Güneydoğu'dan gelen şehit haberleri üzerine bizde bu ziyareti düzenleyerek hassasiyetimizi ve duyduğumuz üzüntüyü göstermek için Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneğini ziyaret ettik. Vatanımızın topraklarını kanlarıyla yoğuran şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Canlarıyla ve kanlarıyla bedel ödeyip bizlere emanet ettikleri ülkemizin geleceği için dur durak bilmeksizin çalışmak biz gençlerin borcudur" diye konuştu. 
Yalova Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği Başkanı Mustafa Ürkmez ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gençlerden tek istekleri olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Mustafa Ürkmez, "Bu vatan için çok çalışın" dedi. 
Editör: TE Bilişim