Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ederek ildeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ı makamında ağırladı. Akar Yalova'nın Marmara bölgesinin en güzel illerinden birisi olduğunu dile getirerek doğa ve tarihin bu denli bir biri ile harmanlanmış nadir kentlerinden olduğunu vurguladı. Körfez Köprüsü ve otoban projesi ile ilin daha da önem kazandığına vurgu yapan Akar, Yalova'nın vasıfsız göçe karşı dikkatli olması gerektiği uyarısında da bulundu. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise ilde yapılan çalışmalar hakkında CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'a bilgiler verdi. İlin köprü ve otoban sonrasında yaşayacağı olumlu ve olumsuz gelişmelerin farkında olduklarını ve tüm planlamalarını da buna göre yaptıklarını söyleyen ziyaretinden dolayı Akar'a teşekkür etti. Ülke gündemindeki en sıcak madde olan erken seçim ve terör saldırıları hakkında da görüş alışverişinde bulunan Akar ve Salman uzun uzun sohbet ettiler. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman konuğu CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'a, "Yalova Benim Kentimdir" adlı kitabı hediye etti. 
Editör: TE Bilişim