Alesta Yalova Konut projesi ile yazlıkçıların gözdesi Yalova sahilleri yeniden hareketlenecek ve Yalova özlediği yazlıkçı turizmine yeniden kavuşacak.
Uysal İnşaat tarafından hayata geçirilen Alesta Yalova Projesi atıl duruma gelen Çiftlikköy sahillerini eski günlerine kavuşturacak. 2 ayrı blok ve 88 daireden oluşan proje denize sıfır konumu yüzme havuzu ve kapalı otoparkı ile konut arayanların ve yazlıkçıların gözdesi olmaya aday.
Royal Blue Yalova projesi ile inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Uysal ailesi, Uysal İnşaat markası ile  Yalova ve çevresine marka projelerle değer katmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Uysal İnşaat Yetkilisi Ali Uysal, “544 dairelik Royal Blue Yalova projesi ile edindiğimiz tecrübemizi Yalova’ya yeni bir değer katacağını düşündüğümüz Alesta Yalova projemizle pekiştiriyoruz. “Yine Yeniden Yalova” sloganı ile başladığımız, 88 dairelik projenin kaba inşaatını bitirme aşamasına getirdik ve satışlarımıza başladık. Lansman fiyatları ile çıktığımız ilk satışımızda müşterilerimize denize sıfır, kapalı otoparkı olan, Yüzme havuzu ve sosyal alanları olan bir proje sunuyoruz. Bahçe Katından dubleks dairelere kadar 8 ayrı daire tipimiz var.  Yaklaşık 6 dönümlük proje alanında 3 bin 200 metrekare kapalı otopark, 2 bin metrekare peyzaj alanı geniş bir kumsal ve 150 metre sahil şeridi ile hem denizin hem yeşilin tadını doyumsuz yaşamaya davet ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim