Yalova Polisinin il merkezi ve ilçelerde yaptığı çalışmalar ve operasyonlar asayiş bültenlerine şu şekilde yansıdı; Gaziosmanpaşa Mahallesi Yalova-Bursa yolu üzerinde C.P. adlı şahıstan (1,54) gram, Y.K.K. adlı şahıstan ise (0,97) gram sentetik kannabinoid maddesi elde edilmiştir.

Çınarcık İlçesi Harmanlar Mahallesinde 77 plaka sayılı araç ile seyir eden V.A. adlı şahsın G..Y. ve M.Ç.’ye çarparak kaçtığı ve yaralanmalarına sebep olduğu G.Y.’nin hastanede hayatını kaybettiği, M.Ç. ‘nin ise hastane yoğun bakım ünitesinde hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilmiş olup, kazaya karışıp kaçan sürücü görevlilerce yapılan çalışmalar sonucu alkollü bir şekilde yakalanmıştır.

Çiftlikköy İlçesi’nde A.Y. adlı şahsın bir alışveriş merkezinde ödeme noktasında unuttuğu ve içerisinde 325,00 TL bulunan cüzdanını çalan B.Ç. adlı şüpheli yakalanmıştır.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Yalova-Bursa yolu üzerinde C.P. adlı şahıstan (1,54) gram, Y.K.K. adlı şahıstan ise (0,97) gram sentetik kannabinoid maddesi elde edilmiştir.

Editör: TE Bilişim