Yalova yeni bir işletmeye daha kavuştu. İşletmeciliğini Tayyip Aplaslan’ın yaptığı Alpaslan Design İç Mimarlık Tasarım Ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.
Ofisin açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katılım gösterdi. İşletme, Yalova’da iç mimarlık alanında faaliyete geçen 3. ofis oldu. Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Buraya geldiğimde anılar gözümde canlandı. Karizma İş Merkezi önceden belediye pasajıydı. Benim ömrüm 25 sene bu pasajda geçti. Bugün belediye başkanı sıfatıyla bu mekanın açılışını yapmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Farklılığı, farkındalığı olan bir mekan açılıyor. Yalova’ya kalite katan her mekana sonsuz saygı duyuyorum. İlin katma değeri artıyor. O yüzden işletme yetkililerin canı gönülden kutluyorum” dedi.

İç mimarlık alanında yüksek lisans yapan işletme sahibi Tayyip Alpaslan, “Almanya doğumluyum ancak 10 yıldır Yalova’da yaşıyorum. Daha önce bu sektör ile ilgili İstanbul’da çalışıyordum. Ardından Yalova’ya bir adım atmak istedim. Türkiye’de bizim alan yeni gelişiyor. Kabuklarımızı kırmamız lazım. Birçok iç mimar aynı standartlarda gidiyor. Olması gereken her müşteriye farklı mekanlar tasarlanması. Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Halkımıza oldukça farklı konseptler sunacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim