Altınova İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince düzenlenen huzur operasyonu kapsamında ilçe girişinde asayiş uygulaması gerçekleştiriliyor.
İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, ilçenin girişinde ve umuma açık yerlerde genel asayiş ve trafik uygulaması yaparak şüpheli araçlarda arama yaptı. İlçe Emniyet Amirliği Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Büro ekipleri, yaptıkları uygulamada durumu şüpheli görülen vatandaşların GBT sorgulamasını yaptı. Trafik yönünden de araçlar kontrol edilirken, kusurlu bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Altınova'da kamu düzenini sağlamak ve suçu önlemek amacıyla kent merkezinde asayiş uygulaması yapıldı. Asayiş uygulamaları haftada en az 3 gün yapılırken, vatandaşların huzur ve güvenliği sağlanıyor. Vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz özverili bir şekilde çalışan emniyet güçleri, yarıyıl tatilinde özellikle trafik uygulamaları yaparak, vatandaşların güvenli bir yolculuk yapmasını amaçlıyor. Emniyet ekipleri ilçe girişinde araçları durdurarak denetimler yapıp trafik kuralları konusunda sürücüleri uyarıyor.
Emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, bu tür denetimlerin ilçe halkının huzur ve güvenliği için gerçekleştirildiğini söylediler. Vatandaşların da denetimlerden memnuniyet duyduğunu ifade eden Emniyet yetkilileri, "Vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal güvenliği bizler için önemli. Huzurlu bir Altınova için bu tür denetim ve kontrollerimiz devam edecek" dediler.

Editör: TE Bilişim