Mecliste; Altınova Belediyesi’nin kardeş belediyesi Makedonya Studeniçen Belediyesi’ne çöp kamyonu alınıp hibe edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Altınova Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk oturumunda gündem maddeleri ele alındı. Meclis Üyeleri; Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Birol Bayram, Bilal Ok, Mustafa Sarıgül, Ali Saruhan, Ali Koçal, Kenan Aykalkan ve Muharrem Akdemir gündem maddelerini değerlendirilirken, önergeler de ele alındı. Meclise gelen konular görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Altınova Belediyesi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) işbirliğiyle, Makedonya Üsküp Studeniçen Belediyesi’nin ihtiyacı olan çöp kamyonunu satın alarak, Studeniçen Belediyesi’ne hibe edecek. Nüfusu tamamı Müslüman olan ve belediye binası önünde Makedon Bayrağı’nın yanında Türk Bayrağı dalgalanan yöreye gönderilecek olan O Km. çöp aracı ile önemli bir eksiklik giderilmiş olacak.

Hatırlanacağı gibi; 2017 Kasım ayında Altınova Belediyesi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) işbirliğiyle yine kardeş belediye olan Makedonya’nın Merkez Jupa Belediyesi’ne de itfaiye aracı hibe edilmişti.

Editör: TE Bilişim