Yalova Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını 7 Eylül 2015 Pazartesi günü gerçekleştirecek. Meclis Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu (Amfi Tiyatro)’nun ilgi yasa hükümlerine uygun olarak modern  bir eğlence ve kongre tesis olarak planlanması ile ilgili konuyu tartışarak karara bağlayacak. 
Yalova Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı yoğun bir gündemle gerçekleşecek. İlk oturumu 7 Eylül 2015 Pazartesi günü gerçekleşecek olan meclisin gündeminde şu maddeler yer alıyor; 
"Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait kararların okunması.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait konuların görüşülmesi.
Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait konuların görüşülmesi.
Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Belediye Emir ve Yasakları Çalışma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği’nde yapılacak değişikliklerle ile ilgili konunun görüşülmesi.
Kardeşşehirlerimizden Güney Kore’nin Suwon kentinde düzenlenecek olan Hwaseong Kültür Festivali’ne Belediyemiz adına 10 kişilik geleneksel halk dansları topluluğunun katılımı ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. 
Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımının 9-11 Ekim Tarihlerinde Lüksemburg şehrinde düzenlenecek olan 2. Tur müsabakalarına katılımı ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
İlimiz Merkez İlçe Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu (Amfi Tiyatro)’nun ilgi yasa hükümlerine uygun olarak modern  bir eğlence ve kongre tesis olarak planlanması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
Belediyemiz alt ve üst yapı işlerinde kullanılmak üzere 2 adet kazıcı-yükleyici aracın alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
Boş kadro değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
Ek Bütçe yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
2016 Yılı Performans Programı’nın görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.
Trafik Düzenleme Komisyonu Kararları’nın görüşülmesi.
İmar Komisyonu Kararları’nın görüşülmesi.
Dilek ve Temenniler.
Kapanış"
Editör: TE Bilişim