Yalova Belediyesi tarafından ana arterlerde uygun noktalara bank konulmaya başlandı. İlk uygulama Vatan Caddesi üzerinde yapıldı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uygulamayı yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Vatandaşların yürüyüşleri sırasında dinlenmeleri amacıyla cadde üzerinde uygun olan 17 noktaya Yalova Belediyesi tarafından bank konuldu. Bankların konulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Salman’a teşekkür ettiler.
“Diğer caddelere de banklar koyacağız”
Vatandaşların beğenisini alan yeni bankların diğer caddelerde de uygulanacağını belirten Başkan Vefa Salman; “Kentimiz, birçok yere yürüyerek ulaşım sağlayabilecek bir konuma sahip. Ana caddeler üzerinde vatandaşlarımızın yürüyüşleri sırasında oturup dinlenebilecekleri bankları uygun noktalara koymaya başladık. İlk olarak Vatan Caddesi üzerine 17 bank koyduk. Bu sayıyı daha da arttıracağız. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu görüşler uygulamanın kapsamını genişletmemiz konusunda bize yol gösteriyor. Diğer caddelerimizde de aynı uygulamayı yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim