Armutlu İlçe Emniyet Amiri Alparslan Yeşilay, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmaları anlattı.
Armutlu İlçe Emniyet Amiri Alparslan Yeşilay'ı makamında kabul eden Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, belediye çalışmaları hakkında Yeşilay'a bilgiler aktardı. Armutlu ilçesinin artık sadece yazları değil, kışları da nüfusunun arttığına dikkat çeken Birkan, "Armutlu nüfusu artan, yeni yapılan yatırımlarla ilçede yaşayan sayısının yükselmeye başladığı bir yer. Dolayısıyla ilçede güvenlik de bu paralelde önem kazanıyor. Yaz aylarında nüfusu çok artan ilçemizin güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatımızın özverili bir çalışma ortaya koyduğunu gözlemliyoruz. İlçemiz çok güvenli bir yaşam alanı. Tüm emniyet teşkilatımız nezdinde Armutlu İlçe Emniyet Amiri Alparslan Yeşilay ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Armutlu İlçe Emniyet Amiri Alparslan Yeşilay ise, "Biz Armutlu Emniyet Amirliği olarak, ilçemizde huzur, güven ve asayişin sağlanması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu bizim asli görevimiz. Bu çalışmalarımızı yürütürken bizden desteğini esirgemeyen Armutlu Belediye Başkanımız Mehmet Birkan'a da minnettarız" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim