Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş Fıstıklı, Kapaklı, Selimiye, Hayriye ve Mecidiye köylerinde 12 bin 867 metre kare alanda parke yol çalışmasının yapılarak tamamlandığını söyledi. 
Armutlu İlçesine bağlı köylerde İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş, "İlçemize bağlı Fıstıklı, Kapaklı, Selimiye, Hayriye ve Mecidiye Köylerimizin yollarındaki eksikliklerin KÖYDES ve İl Özel İdaresi projesi kapsamında tamamlanarak parke ve yol yapımları devam etmektedir. Şu ana kadar 12867 m²'lik alana parke, 3310 m²'lik alanda bordür taşı uygulaması yapılmış ve yapım hala devam etmektedir. Sıcak asfalt çalışması kapsamında da Mecidiye köyü çevre yolu başlangıcından itibaren 6500 m'lik alan için alt yapı çalışmaları başlamış ve bitiminde asfalt uygulaması yapılacaktır" dedi. 
Köy yollarında yapılan çalışmalar ise en çok vatandaşları memnun etti. Özellikle kış aylarında ulaşımın bir hayli güç olduğu bu köylerde yaşayan vatandaşlar, "Bu yıl yapılan yol çalışmaları sayesinde geçen yıllara oranla çok daha kolay ulaşım sağlanacak. Çalışmalar hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütüldü. Devletimize ve bu çalışmaların yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim