Termal Belediye Başkanı İsmail Atik Bursa'nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret ederek her iki belediyede ki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın makamında gerçekleşen ziyarette Orhangazi Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundular. Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Orhangazi Belediyesi ve Başkan Çağlayan ile uzun zamandan bu yana süregelen bir dostluk ve arkadaşlık ilişkileri olduğunu belirterek, "Orhangazi ve Termal Belediyeleri arasında geçmişten bugüne gelen yakın ilişkiler ve dayanışma bulunuyor. Bu dayanışma gelecekte de devam edecek" dedi.  
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Termal Belediyesi’nin Termal ve Sağlık Turizmi konusunda tecrübeleri mevcut. Orhangazi’de de hem Keramet hem Çakırlı bölgesinde planladığımız Termal ve Sağlık Turizmi konusunda planlamalarımız var. Termal Belediyesi ile bu konulardaki tecrübeleri paylaşıyoruz" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim