Yalova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Gökhan Bitirim, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, 15 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan Yarışmaya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.Yalova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Gökhan Bitirim, Hersek Mahalle Muhtarı Vedat Gencabay ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Ziyarette Fevziye Köyü Muhtarı Ahmet Necmi Yüksel de hazır bulundu.

Dernek Başkanı Gökhan Bitirim, 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 08:00-19:00 arasında Termal Yeni Mahalle Köyü Gökçe Barajı Odun Deposu Mevkii Atış Alanı’nda yapılacak olan müsabakalara verdiği destekten dolayı Başkan Oral’a teşekkür etti.

15 Temmuz’da yapılacak olan müsabakalara Türkiye genelinden katılımın gerçekleşeceğini ifade eden Dernek Başkanı Bitirim, “Yarışmalarımız; trap atışı, tek kurşunla hedef atışı, tek kurşun pet şişe atışı, tabanca atışı, tavşan kağıt atışı olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilecek” dedi.

Yalova’da kurulan ilk dernek olma özelliğini taşıdıklarını ve 384 aktif üyelerinin bulunduğunu söyleyen Bitirim, “Biz avcı ve atıcılar, her daim vatanımızın ve milletimizin koruyucusuyuz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim