Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nün daveti üzerine kulüp yönetimi ve avcılarla birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Salman toplantıda avcıların poligon talepleri için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getirdi. 
Yalova Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Gökhan Bitirim ve dernek üyesi avcılar tarafından karşılanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman avcıların sorunlarını dinledi. Avcılığın belirli kural ve kanunlar çerçevesinde doğaya ve doğal yaşama saygılı bir biçimde gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getiren Salman, "O nedenle de Avcıları tek çatı altında toplayan derneklerimiz önemli görevler üstleniyorlar. Bizlerde avcı derneklerine elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz" dedi. 
Ardından söz alan Yalova Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Gökhan Bitirim ise dernek olarak bir atış poligonuna ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi. Ardından başkan Salman'a bir kaç yer önerisinde de bulunan Bitirim bu poligonun yapılması halinde burada atıcılık yarışmalarının da düzenleneceğini vurguladı. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Yalova Avcılar ve Atıcılar Kulübümüze bu talepleriyle ilgili olarak elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Yer önerileri üzerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra gerekenleri yapmak için düğmeye basacağız" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim