Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (YESOB)'ni ziyaret eden SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve Müdür Yardımcıları YESOB Başkanı Hüseyin Çetin'e çiçek sundular.
SGK Haftası kapsamında YESOB'u ziyaret eden SGK Yalova İl Başkanı Mehmet Salih Aydın'ı YESOB başkanı Hüseyin Çetin Karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin oda çalışmalarıyla ilgili Aydın'a bilgiler verdi. SGK İl Müdürü Salih Aydın'da SGK Haftası etkinlikleri, İstihdam Seferberliği ve 31 Mayıs'ta sona erecek olan vergi yapılandırması 1. ve 2. taksit son ödeme tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Burada 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek olan ertelemenin önemine değinen YESOB Başkanı Hüseyin Çetin de tüm esnaflara seslenerek, "6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında kanuna istinaden Sosyal Güvenlik Kurumuna 2016 Haziran ve öncesi döneme ait olan borçlarını yapılandıran sigortalı, işveren ve emeklilerimizin ilk taksit, peşin ödeme son günü 31 Mayıs 2017. Söz konusu kanun gereği yapılandırmada ilk iki taksitin ödenmesi zorunlu ve bu tarihe kadar ödemesini gerçekleştirmeyenlerin yapılandırması bozulmuş olacak. Bu esnaflarımız için büyük bir fırsat. Esnaflarımızın bu fırsatı kaçırmamaları gerekli" dedi.
Ardından SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve beraberindekilerle YESOB Başkanı Hüseyin Çetin, Bakkalar Odası Başkanı Faik Aydın, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Şenol Ulutürk ile Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu bir süre görüş alışverişinde bulundular. 

Editör: TE Bilişim