Başarılarla geçen ilk yılını tamamlayan Yalova Bahçeşehir  Anadolu Lisesi, okul bahçesinde düzenlenen muhteşem törende, hüzünlü ve bir o kadar da gururlu bir gece yaşadı.

 12. sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenlerini bir araya getiren Yalova Bahçeşehir  Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni, okul bahçesinde görkemli törenle gerçekleşti.

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet ŞAHİN,  Bursa Bahçeşehir İlköğretim ve Anadolu Lisesi Müdürleri, Yalova Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcileri Mesut ACAR ve Abdullah KARACA’nın onurlandırdığı 2011-2012 Mezuniyet Töreni duygu dolu anlara sahne oldu.

Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni, keplerini ve cüppelerini giyen öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde okul bahçesinde ailelerinin yanlarındaki yerlerini almalarıyla başladı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından duygu dolu sözleriyle öğrencilerine seslenen Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Müdürü Mesut ACAR,  “Bahçeşehirli olmanın ayrıcalığını ve gururunu ömür boyu taşıyacaklarını belirterek, yolunuz açık olsun, unutulmayanlar unutmayanlardır” dedi.

 

Yalova Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Abdullah KARACA konuşmasında; “İlk yılımızda bizleri tercih eden öğrenciler, hem bizleri gururlandırdılar, hem de daha büyük başarılar elde etmemiz konusunda motivasyonumuzu arttırdılar” dedi.

 

Öğrenciler, diplomalarını ve Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerini öğretmenlerinden aldılar. Tören öğrencilerin Bayrak Flama teslimi ve okul kütüğüne 2011-2012 mezuniyet plaketinin çakılması ile devam edildi.

Öğrencilerini başarıyla mezun eden öğretmenlerin yaşadıkları gurur, onlardan ayrılmanın vermiş olduğu hüzünle karışınca, ortama duygu dolu anlar hâkim oldu.

 

Öğrencilerin kep atmasıyla heyecanın yükseldiği gece, atılan havai fişekler ve konfetilerle bir anda renkli dakikalara sahne oldu. Mezuniyet pastasını heyecan içinde kesen öğrenciler, Bahçeşehirli olmanın verdiği gururu ömür boyu taşıyacaklarını belirttiler.

Program sonunda, Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler için hazırlanan dilek fenerleri göğe yükseldi. Bahçeşehirli mezunlar, gelecekle ilgili dileklerini, dilek fenerleriyle göğe yükseltmeleriyle, gökyüzü fener alayına döndü.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim