Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Halil İnalcık Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda birim müdürleriyle bir araya geldi. Ayın müdürlerinin de belirlendiği toplantıda emekli olan işçiler de uğurlandı.
Halil İnalcık Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, başkan yardımcıları Halit Güleç ve Jülide Güner, birim müdürleri ve emekli olan işçiler katıldı. İlk olarak belediyenin çalışmaları değerlendirildi. Burada bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Halkımıza hizmet için varız. O nedenle işçisinden, belediye başkanına kadar herkes özveri ile çalışmak durumunda. Bunu yaptığınızı görmekten de çok mutluyum. Halkımıza hizmet üretirken, üretilen hizmeti de en hızlı ve iyi şekilde sunma gayreti içerisindeyiz. Bu hizmetleri sunan personelimizi de her ay ödüllendirmek ve motive etmek için bir araya geliyoruz. Bu ay başarılı müdürlerimiz ödül alacaklar. Sizlere başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Ardından ay boyunca büyük özveri ile çalışan Hukuk İşleri Müdürü Gülden Atik ve Kültür İşleri Müdürü Orhan Alpaslan'ın ayın müdürleri seçilerek başarı plaketleri verildi. Toplantıda ayrıca emekliye ayrılan belediye çalışanlarına veda edilerek, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve emekleri için teşekkür edildi.

 

Editör: TE Bilişim