Başbakan Binali Yıldırım yoğun programına rağmen Yalova'da gerçekleşecek olan 6. Olağan Merkez İlçe Toplantısına katılacak. Başbakan Yıldırım saat 13:00'da 90. Yıl Spor Salonu'nda ki kongrede vatandaşlara hitap edecek.
AK Parti Yalova Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi 14 Ekim 2017 Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonu'nda yapılacak. Umut Güçlü başkanlığındaki tek listenin aday olduğu kongreye Başbakan Binali Yıldırım da katılacak. Saat 13:00'de Yalova'ya gelecek olan Başbakan Yıldırım yoğun ülke gündemine rağmen Yalova'ya zaman ayırdı. Her fırsatta Yalovalılarla buluşmaya özen gösteren Başbakan Yıldırım bu seferde Yalova'ya verdiği önemi bir kere daha ortaya koydu. FETÖ davaları, Amerika ile yaşanan Vize Krizi, Kuzey Irak'taki referandum, Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlip'te güvenli bölge oluşturulmasına yönelik operasyonu gibi çok önemli konularda değerlendirmeler yapacak olan Başbakan Yıldırımın Yalova'ya yatırım müjdeleri vereceği de konuşuluyor.
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, tüm Yalovalıları Başbakan Binali Yıldırım'ı kucaklamaya davet etti. Herkesi kongrenin gerçekleştirileceği 90. Yıl Spor Salonu'na davet eden Öztabak, "Başbakanımız Binali Yıldırım bu denli önemli gündem maddelerine rağmen yoğun programında Yalova'ya yer açarak yine bizlere verdiği önemi ve duyduğu sevgiyi gösterdi. Bizde Yalova olarak kendisini aynı coşku ile karşılamalıyız. Ben tüm halkımızı kongrenin yapılacağı 90. Yıl spor salonuna davet ediyorum" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim