Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman 24 Mayıs Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü'nü kutladı. Salman basının önemini Atatürk'ün, "Basın, Milletin müşterek sesidir" sözleri ile özetledi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman 24 Mayıs Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi, "Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Basın, Milletin müşterek sesidir' ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Yalova’da görevlerini icra eden basın emekçileri başta olmak üzere, yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yapan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutlarım"

Editör: TE Bilişim