Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman geçtiğimiz gün çıkan yangında maddi hasarın meydana geldiği Yalova Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek incelemede bulundu. Salman, "En kısa zamanda çalışmaları başlatarak bu alanın daha güvenli hale getirilmesini sağlayacağız" dedi. 
Yalova Sebze ve Meyve Halinde geçtiğimiz gün kasaların istiflendiği depolama alanında yangın meydana gelmişti. Çınarn yangının 3 ayrı noktadan başlaması ise sabotaj ihtimalini gündeme taşımıştı. Çıkan yangında ciddi maddi hasar meydana gelirken alevler Yalova İtfaiyesinin saatlerce süren müdahalesi neticesinde güçlükle kontrol altına alınmıştı. Yangının ardından Yalova Belediye Başkanı vefa Salman ilk kez Sebze ve Meyve Hali'ne gitti. Hal'e gelişinde Hal Müdürü Muhammet Öztürk tarafından karşılanan Salman yangının çıktığı noktada inceleme yaptı. Halk Müdürü Muhammet Öztürk ise yangının çıkış şekli ve şüpheler üzerine de Salman'a bilgiler aktardı. Daha önceden de benzer şekillerde 3 yangının çıktığını hatırlatan Öztürk yangının işyerlerine sıçramamasının ise şans olduğunu dile getirdi. 
Hal esnafını da ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman onlarla da sohbet ederek fikirlerini aldı. Halin daha güvenli bir hale getirilmesi için gereken ne varsa yapılacağını dile getiren Salman, "hal alanındaki sandık yerlerinde çıkan yangın sebebiyle zarar yaşayan esnafımızla bir araya geldik. Tekrardan böyle bir sıkıntı yaşanmaması için ilgili birim müdürlerimiz ve esnafımız ile birlikte alınması gereken tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. En kısa zamanda çalışmaları başlatarak bu alanın daha güvenli hale getirilmesini sağlayacağız" dedi. 
Editör: TE Bilişim