Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes öncesinde Dernek Başkanı Avni Öz ve Yurt Müdürü Halil Bağlı tarafından karşılanan Başkan Dağ, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Açılış öncesi minik öğrencilerden oluşan mehter takımının gösterisi ise ilgiyle izlendi. Minik mehteranları tebrik eden Başkan Dağ, kermesin açılışında yaptığı konuşmada “Eğitime yönelik yapılan her hizmetin yanındayız. Bu hayır çarşısı da eğitime bir katkı olacak. Ümit ediyorum vatandaşlarımız da gösterdikleri ilgiyle yardımların amacına ulaşmasına vesile olurlar” dedi.

Yurt Müdürü Halil Bağlı ise kermesin yurtta kalan öğrenciler yararına yapıldığını ve bir hafta süreceğini kaydetti. Bağlı, kermeste bulunan ürünlerin bayanlar tarafından aylarca süren bir çalışma sonucunda hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Dağ, daha sonra kermeste incelemelerde bulundu. Açılışa Türk Telekom İl Müdürü İlhan Ağun da katıldı.

Açık büfe kahvaltıdan tantuniye ve dönere kadar çeşitli yiyeceklerin yer aldığı kermeste, bayanların hazırladığı çeşitli çeyiz ürünleri de bulunuyor. Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri yanında açılan kermes, önümüzdeki Pazartesi günü akşamına kadar 10:00- 21:00 saatleri arasında gezilebilecek.

Editör: TE Bilişim