Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete giren Centa Alışveriş Merkezi’nin açılışına Kaymakam Hasan Öztürk, Belediye Başkanı Metin Dağ, Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek ile birlikte çok sayıda ilçe halkı katıldı. Gün boyu çeşitli ikramların yapıldığı açılış töreni öncesinde dua okundu.

Daha sonra söz alan Kaymakam Hasan Öztürk, Çiftlikköy’ün kendi öz sermayesiyle yaptığı yatırımların önemli olduğunu dile getirerek “Dilerim yatırımcımız halkımıza ucuz ve kaliteli hizmeti sunarak başarıya ulaşır” dedi.

Başkan Dağ ise Centa AVM’nin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Cengiz kardeşimiz Çiftlikköy ve Yalova’da açtığı marketlerle perakende sektöründe ilimizin önemli markalarından birini yarattı. Bu dönemde yatırım yapmak, yatırımlarını sürekli büyütmek oldukça ciddi cesaret isteyen bir iş. Demek ki Çiftlikköylü kardeşimiz işini doğru yapıyor ki halkımız da onu takdir ediyor. Bu sayede yeni şubeler açarak hizmet ağını genişletiyor. Açtığı bu sekizinci şubede de kendisine bol kazançlar diliyorum”

Mağazanın açılış kurdelesini Kaymakam Öztürk ve Başkan Dağ birlikte kesti. Daha sonra işyeri sahibi Cengiz Takat ile birlikte mağazayı gezen Başkan Dağ, vatandaşlar ve çalışanlarla sohbet etti. 

Editör: TE Bilişim