Çınarcık Belediyesi’nin yılbaşı öncesi başlattığı ve büyük ilgi gören ‘Çocuklarımız İçin Sevgiyle Örüyoruz’ adlı proje kapsamında ilçede yaşayan kadınların ördüğü el emeği atkılar, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından miniklere teslim edilmişti. Çınarcık Belediyesi de bu sosyal sorumluluk projesine hiçbir menfaat beklemeden katılan kadınlara teşekkür belgesi ve çiçekle teşekkürlerini sundu.
Çınarcık ilçesinde kadınlar  ‘Çocuklarımız İçin Sevgiyle Örüyoruz’ projesine kendi elleriyle 20 cm genişliğinde, 150 cm boyunda atkılar örerek bu sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundular.  Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda toplanan kadınlara Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından teşekkür belgesi ve çiçek hediye verildi.
Belediye Başkanı Avni Kurt, “Kısa bir süre içerisinde siz bayanlarımızın katkılarıyla el emeği göz nuru 250 adet atkıyı minik yavrularımızla buluşturduk . Minik yavrularımızın o yüzlerindeki mutlulukları her şeye değerdi. Şimdi de sizin yüzünüzde bu güzel sosyal sorumluluk projesine dair olmanın mutluluğunu görüyorum. Biz burada tamamen sizin el emeği göz nuru hediyelerinizi ; minklerle buluşturarak aracı olduk. Teşekkürü hak edecek birileri varsa o da sizlersiniz ; bize inanarak ve güvenerek bu projeye dair olduğunuz için her birinize ayrı ayrı  teşekkür ederim” dedi.
Projeye katılan kadınlar da bu etkinliğe aracı olduğu için Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a ve ekibine teşekkür ederek bundan sonra da desteklerinin süreceğini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim