Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’nın tanıtımına katkı sağlamak ve Yürüyen Köşk’ün daha iyi tanınması yönünde ki çalışmalarına devam ediyor.
Çorum’da faaliyet gösteren Karşıyaka Anaokulunun başlatmış olduğu ‘Minik Kültür Elçileri’ projesi kapsamında Çorum ilinin tanıtımına katkı sağlamak isteyen Çorumlu minik öğrencilerin göndermiş oldukları malzemeler Yalova’da bulunan Özel İlk Yaz Anaokuluna ulaştı. Konuyu Yalova Belediyesi’ne ileten ve destek isteyen Özel İlk Yaz Anaokulu yetkilisi Tayfur Demir’i boş çevirmeyen Başkan Salman, Çorum Karşıyaka Anaokuluna gönderilmesi için Yürüyen Köşk’ün maketini ve tanıtım kitapçıklarını Demir’e teslim etti.
Çorumlu minik öğrencileri ve Çorum Karşıyaka Anaokulu yetkililerini tebrik eden Başkan Salman; “Minik öğrencilerin başlatmış olduğu bu projeyi canı gönülden kutluyorum. Aynı zamanda ilimizde faaliyet gösteren ve Yalova’nın tanıtımına katkı sağlayacak olan Özel İlk Yaz Anaokulu yetkilileri Tayfur Demir ve Emine Demir’i de tebrik ediyorum. Bizde Yalova Belediyesi olarak talep edilen desteği elimizden geldiği kadarıyla karşılayarak Yürüyen Köşk materyalleriyle destek olduk. Yalova’nın tanıtımına katkı sağlayacak olan her projenin arkasında olduğumuzu ve bu yönde desteklerimizin süreceğini belirtmek isterim” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim