Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, ilçede yapılan yatımlarla ilgili Ankara’da önemli temaslarda bulundu.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in öncülüğünde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile bir araya geldiler.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in öncülüğünde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile bir araya gelerek ilçelerdeki sağlık hizmetleri ele alındı. Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen ile Milletvekili Danışmanı Emrah Bektaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Altınova ve Termal ilçelerindeki sağlık yatırımları ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Altınova Belediye Başkanı Oral, görüşmede Altınova İlçe Hastanesinin güçlendirilmesi konusunda Bakan Demircan’a talepte bulundu.
Proje anlatıldı, destek istendi
Milletvekili Demirel ile belediye başkanları Oral ve Atik, daha sonra Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile bir araya geldiler.
Görüşmede Başkan Oral, Altınova Belediye’nin en önemli projelerinde birisi ve ülkemizde planlanan alanında en kapsamlı çalışma olacak olan Altınova Belediyesi Tıbbi Aramotik Bitkiler Bahçesi Projesi hakkında Bakan Elvan’a bilgi verdi. Bakan Elvan’a Tıbbi Aramotik Bitkiler Bahçesi Projesi hakkında dosya sunan Başkan Oral, Kalkınma Bakanlığı’ndan destek talebini Bakan Elvan’a iletti.
Tablo hediye edildi
Görüşmeler sonunda Sağlık Bakanı Demircan ve Kalkınma Bakanı Elvan’a “Hersek Lagününde Flamingo” Tablosu hediye edildi. Altınova Belediye Başkanı Oral ve Termal Belediye Başkanı Atik, Bakanlar Demircan ve Elvan ile AK Parti Yalova milletvekili Fikri Demirel’e ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Editör: TE Bilişim