Çiftlikköy’de yarın (Çarşamba) açılış heyecanı yaşanacak. Kısa bir süre önce tamamlanan Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Güney Caddesi düzenlenen törenle hizmete girecek. Törene Yalova Valisi Esengül Civelek’in yanı sıra il ve ilçe protokolünün önde gelen isimleri katılacak. Saat 11:00’de yapılacak açılışa katılanlara çeşitli ikramlar da sunulacak.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, hem Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nin hem de Güney Caddesi’nin ilçenin son derece önemli bir ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Bayraktepe adı verilen bölgede yaklaşık 300 bin TL’na mal edilen tesislerin ilçeye yakışacağını kaydeden Başkan Dağ, “7’den 77’ye tüm halkımızın eşsiz Marmara Denizi manzarası eşliğinde dinlenip, keyifli vakit geçirebileceği bir tesis inşa ettik. Bu tesis geçtiğimiz yıllarda halkımıza verdiğimiz bir sözdü ve bu sözü yerine getirdiğimiz için gerçekten çok mutluyum” dedi. Tesiste çocuk oyun alanının da bulunduğunu kaydeden Başkan Dağ, “Öyle sanıyorum ki bu tesis sadece Çiftlikköylülerin değil Yalovalıların da uğrak yeri olacak” diye konuştu.

Bayraktepe Sosyal Tesisleriyle birlikte Güney Caddesi’ni de hizmete açacaklarını kaydeden Metin Dağ, şöyle konuştu:

“Bir ilçenin gelişmişliği yollarından belli olur. Biz her yıl yüzbinlerce metrekare yol yapıyoruz. Ancak Güney Caddesi’nin farklı bir önemi var. Bu cadde Sultaniye, Çiftlik ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerini birbirine bağlayan, üzerinde 3 adet park bulunan, yaklaşık bir buçuk kilometre uzunluğunda bir cadde. Böylece ilçemizdeki trafiğe önemli bir alternatif yol kazandırıyoruz. Bu sayede Çiftlikköy ile Yalova birbirine sıkıca bağlanıyor”

Dağ, yapılacak açılışa tüm halkı davet ettiğini de sözlerine ekledi.

 

 

Editör: TE Bilişim