Yalova Belediyesi araçları Ramazan Bayramı’nın 1. ve 2. gününde 09.30 – 16.30 saatleri arasında Şehir Mezarlığı’na ve Paşakent Mezarlığı’na ücretsiz seferler yapacak. Karşılıklı olarak çalışacak olan araçlar Bayramın ilk 2 günü vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca Bayram namazı sonrasında merkezde bulunan 11 cami önünden kabristan ziyareti için araçlar kalkacak.
Halkımızın Bayramı huzurlu ve rahat bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm önlemleri aldık diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Bayramın 1. ve 2. günü araçlarımız karşılıklı olarak Kemerköprü Cami önünden kalkarak minibüs güzergahını takip ederek Şehir Mezarlığı’na çıkacak. Kabristan ziyaretini gerçekleştiren vatandaşlarımızı yine aynı güzergahı takip ederek merkeze getirecekler. Paşakent Mezarlığımıza kabristan ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız içinde 2 küçük otobüs hizmet verecek. Araçlar 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkacaklar” dedi.
Seferler 09.30’da Başlayacak
Yalova Belediyesi’ne ait otobüsler ilk seferlere 09.30’da başlayacak. Şehir Mezarlığı’na gitmek isteyenler için araçlar Kemerköprü Cami önünden kalkarak minibüs güzergahını takip ederek GOP Cami, Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi, İsmet Acar Caddesi ve Eski Bursa Caddesi’nden Şehir Mezarlığı’na ulaşacak. Kabristan ziyaretleri sonrasında araç aynı güzergahı izleyerek Kemerköprü Cami’ne geri dönüş yapacak.
Paşakent Mezarlığı için ise araçlar 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkacak. Fatih Caddesi Çeşme Sokak’tan girecek olan araçlar İstanbul Caddesi’ni takip edecek. Seferler 16.30’a kadar devam edecek.
Bayram Namazı Sonrası 11 Camiden Araç Kalkacak
Bayram namazı sonrasında 11 camiden tek sefer yapacak olan araçlar namazdan sonra kabristanlığa çıkmak isteyen vatandaşları kabristan ziyaretine götürecek. Kemerköprü Cami, Abdülhamit Han (Balabandere) Cami, Merkez Cami, G.O.P. Cami, Sert Hasan Cami, Çınarlı Cami, Hacı Kemal Fidan Cami, TOKİ Cami, Paşakent Mahallesi Cami, Hayırseverler Cami ve Kubbeli Cami önünden araçlar kalkacak.

      

Editör: TE Bilişim