Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) yeni hizmet binası tamamlanma aşamasına geldi. YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek de binayı gezerek müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.
YTSO'nun kurulduğu günden beri hep hayalini kurduğu kendine ait hizmet binasında sona gelindi. Halk Eğitim Merkezi'nin yan tarafından yapımı süren bina büyük oranda tamamlandı. Dış kaplaması biten binanın içindeki çalışmalar ise hızlı bir şekilde devam ediyor. YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek de çalışmaları incelemek adına binayı gezdiler. Müteahhit firma yetkilileri tarafından karşılanan Becan ve Demiryürek yapım aşamasında gelinen nokta hakkında bilgiler aldılar. Burada açıklamada bulunan YTSO Başkanı Tahsin Becan, "YTSO olarak yıllardır kendimize ait bir binanın hayalini kuruyorduk. Nihayet hizmet binamıza kavuşuyoruz. Böylesi önemli bir hizmetin bizim yönetimimize nasip olmasından da son derece memnunuz. Bina büyük oranda tamamlandı. 2018 yılında hizmete girecek. Bina sadece odaya hizmet etmek amaçlı yapılmadı. İçinde sosyal amaçlı salonlarda var. Konferans salonumuz ilimizdeki kurum ve kuruluşların etkinliklerine de hizmet verecek. Öte yandan binanın en üst katında yer alacak restoran da yine ilimizdeki etkinlikler için kullanılabilecek" dedi.
YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek ise, "YTSO bu bina sayesinde kurumsal yapısını bir adım daha ileri taşımıştır. Kendi binasına sahip bir oda olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Bu binanın yapımına emek harcayan yönetimde olmak ayrı bir onur kaynağı. Ben odamıza yeni hizmet binamızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Ardından binayı gezen YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek detaylar hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulundular.  

Editör: TE Bilişim