İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy'de beceriksiz bir belediyecilik örneği ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Dağ, 2019 yılında belediyeyi kazanarak, Çiftlikköy'e kaybettiği 5 yılı geri vereceklerini dile getirdi.
İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ'ı eleştirdi. Çiftlikköy'ün 5 yılını beceriksiz bir belediyecilik örneği ile kaybettiğini belirten Dağ, "Çiftlikköy ilçesinin AK Partili belediyeden aradığını bulabildiğine inanmıyorum. Bunu vatandaşlarla her sohbetimizde de zaten dinliyoruz. Halk ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyor. İlçede fiziksel duruma bakıldığında da durum net olarak ortada. Beceriksiz bir belediyecilik örneği ile karşı karşıyayız. İlçe Ali Murat Silpagar yönetiminde 5 yılını kaybetmiştir" dedi.
"Belediyeyi kazanacağız"
2019 yılında yapılacak olan yerel seçimde İYİ Parti olarak belediyeyi kazanacaklarını ve ilçeye kaybettiği 5 yılı geri vereceklerini belirten Dağ, "İyi Parti'ye Çiftlikköy'de ciddi bir teveccüh var. İnsanlar partimize üye olmak istiyorlar. Bizi desteklediklerini her platformda dile getiriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor ve aynı anda da motive ediyor. Biz ilçemizi içine düştüğü bu kötü durumdan kurtarmak istiyoruz. İlçemizi hak ettiği hizmetlere yeniden kavuşturmak amacındayız. Borçsuz bir belediye olarak devrettiğimiz ve şu anda borç batağına sağlanan belediyemizi yeniden eski günlerine döndüreceğiz. Hedefimiz halkımızın desteği ile 2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimde Çiftlikköy'de belediyeyi kazanmak. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim