Yalova Belediyesi tarafından çalışan ve emekli olan belediye personelleri ile ailelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine 2 bin kişi katıldı. İlk kez bu derece yüksek katılımın olduğu iftarın ardından konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Bu anlamlı kalabalığı görünce duygulandım. Biz bir aileyiz. Bu ailenin ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi. İftar yemeğinde Yalova Belediyesi’nden emekli olan 37 personele de teşekkür plaketi takdim edildi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Yalova Belediyesi personelleriyle ailelerinin katıldığı iftar organizasyonu Bahane Restaurant’da gerçekleştirildi. Rekor katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine 2 bin kişi iştirak etti.
Yemeğin ardından konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “ Bu akşam düzenlenen iftar yemeğimize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık. Yürekten katılımınızı görünce çok mutlu oldum, duygulandım. Öncelikle Allah oruçlarınızı kabul etsin. Böyle büyük bir ailenin ferdi olmaktan, belediye başkanı sıfatıyla bir anlamda ailenin önünde olmaktan çok büyük onur ve gurur duyuyorum. 1 sene geçti görev süremizin üzerinden. Geçen sene de iftar yapmıştık. Bu yıl iftara katılım yüzde 50 daha fazla. Bu beni çok mutlu etti. Bu kalabalık karşısında heyecanlanmamak elde değil. Allah hepinizden razı olsun, sağlık versin” dedi.
Başkan Salman, konuşmasını tamamladıktan sonra 2010 yılından günümüze kadar Yalova Belediyesi’nden emekli olan 37 personele hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. “Emeklilik kararından sonra Vefa Başkan göreve gelene kadar hatırlanmadık” diyen emekli personeller, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a güzel jestinden dolayı teşekkür ettiler.  

Editör: TE Bilişim