Yalova Belediye Meclisi yarın saat 15:00’te olağanüstü meclis toplantısını gerçekleştirecek. Saat 15’te başlayacak meclis gündemi 2012 Mali Yılı Bütçesinde birimler arası aktarma yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesiyle başlayacak. Meclis gündeminin ikinci maddesinde ise Sellimandıra Deresi Islahı hakkında Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi yer alıyor.

Yalova Belediyesi Olağanüstü Meclis toplantısında, Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım yapılması hakkında Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi ve Samanlı Köyü’ne hat konulmasıyla ilgili Trafik Komisyonu kararı da görüşülecek.

Yalova Belediye Meclisi aralık ayı olağanüstü meclis toplantısında imarla ilgili konular da yer alıyor. Yalova merkez ilçe Bağlarbaşı Mahallesi Ada 1285, parsel 80 ve 85 sayılı taşınmazlarla ilgili 1 / 1000 ölçekli imar planına itiraz ve imar durumu blok talebi de görüşülecek maddeler arasında.

Yalova Belediye Meclisi aralık ayı olağanüstü meclis toplantısı, Çiftlikköy Belediyesi’nin çevre düzeni planının değişikliği ile ilgili alınan kararın düzeltilmesi talebinin görüşülmesiyle son bulacak.

Editör: TE Bilişim