Yalova Gazetesi'nin kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Beyzat Berraksu Yazıişleri Müdürü Uğur Tezcan'a hediye sundu.
Beyzat Berraksu Yalova Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan tarafından karşılanan Berraksu gazetemizi kutlayarak bir hediye sundu. 20 yıldır tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışından ödün vermeyen gazetemizi kutlayan Berraksu, "Yalova Gazetesi yayın hayatına başladığından beri kamunun menfaatini gözeten, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık ortaya koydu. Bu sayede Yalova'da halkın gözü, kulağı vicdanı olmayı bildi. Bu nedenle Yalova Gazetesi ailesi adına İmtiyaz Sahibi Hayri Tezcan'ı yürekten kutluyorum" dedi.
Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugüne kadar bizi her yıldönümümüzde hatırlayarak yalnız bırakmayan Beyzat Berraksu'ya teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yayıncılık anlayışımızdan hiç ödün vermeyeceğiz" diye konuştu.



Editör: TE Bilişim