Biz De Varız Engelliler Derneği bir yandan evlerinden çıkamayacak durumdaki engellilere ev ziyaretlerinde bulunarak ramazan yardımlarını evlerine ulaştırırken diğer yandan ise dernek merkezinde erzak ve erzak kartı yardım dağıtımlarını sürdürüyor. 
BİVED Başkanı Ergül Dağcı yaptığı açıklamada Yalova halkının yardımları ile her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce engelli vatandaşa ramazanın bereketini ve sıcaklığını ulaştırdıklarını belirtti. Yalova halkının her birinin bu konudaki duyarlılığının kendilerini derinden etkilediğini vurgulayan Dağcı, "
Evlerinde ve toplumda bin bir güçlükle yaşama ve varolma savaşı veren engelliler ve ailelerini mutlu bireyler haline getirmeye çalışıyoruz. Bu yürek, emek ve sabır işidir.Bir engellinin gözlerinde gördüğümüz en küçük tebessüm bile tüm çabalara değiyor. Bu kutsal ayda onlara ufacık bir  hatırlanmanın bile dünyaları bağışlamakla eşdeğer olduğunu görüyoruz ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizim için en büyük hazine de işte bu. Yardımlarımız Ramazan ayı boyunca sürecek. Hedefimiz Yalova'da çalınmayan engelli ve yoksul kapısı bırakmamak ve Ramazanın sıcaklığını ve bereketini her ailenin yaşamasını sağlamak" dedi.

Editör: TE Bilişim