Bakanlıktan gelen ihbarnameye şaşırdığını belirten  Vatansever” Benim motosikletim halen 200 kilometrede. Bu ATM ile bırakın Yalova dışına köyden dışarıya hiç çıkmadım. Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı 27.02.2014 tarih ve 5316311 sıra nolu tutanak ile Mersin otoyolundan 16.06.2013 tarih 23:02:27 saat zamanında OGS  geçiş ihlali yaptığıma dair ceza tutanağı gönderdi” dedi.

OGS  geçiş ücretinin 15TL olduğunu,  zamanında ödenmediğinden dolayı idari para cezası ile birlikte kendisine  170 TL’lik para cezası gönderildiğini belirterek şöyle konuştu.

“OGS geçiş sistemlerinde araçların ön plakaları okunmaktadır.ATV motosiklerin ön tarafında plaka olmadığı halde nasıl benim motosikletimin plakası tespit edilebiliyor .Ayrıca geçiş ücreti otomobil sınıf ücreti olarak yazılmış. ATV motosiklet ile Mersin’e nasıl gidilir. Üstelik ben 60 yaşında biriyim” dedi

Tutanağa itiraz Adem Vatansever “Bu tutanağın tamamen düzmece olduğuna inanıyorum. Gerekli mercilere itirazlarda bulunacağım hakkımı arayacağım” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim