Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Garnizon Komutanlığı tarafından Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna verilen yemeğe katıldı. Vali Yılmaz burada, "Bu millet sizlere çok şey borçludur" dedi.
Garnizon Komutanlığı tarafından Karamürselbey Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen yemeğe, Vali Tuğba Yılmaz, Eşi Çelebi Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik ve Eşi Elif Gedik, Yalova Belediye Başkan V. Adil Ürekli, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İl Jandarma Komutanı  J. Alb. Ali Gemalmaz, Dil Burnu D-G İstasyon Komutanı Alb. Bülent Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Garnizon Komutanlığı Personeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner, şehit yakınları ile gezi ve gazi yakınları katıldı.
Yalova Valisi salona girdikten sonra masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla sohbet etti. Şehit ailelerinin vatanı uğruna canını  seve seve feda eden şehitlerin emaneti olduğunu ve bu milletin de emanetlerine her zaman sahip çıkacağını söyledi. Gazilerin ise yaşayan kahramanlar olduğuna bir kez daha vurgu yapan Vali Yılmaz, "Bu millet sizlere çok şey borçludur" dedi.
Vali Yılmaz'a masaları ziyareti esnasında Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik ve Eşi Elif Gedik de eşlik etti. 

Editör: TE Bilişim