Yalova'da ki gençlerin kaynaşmaları, birlik ve beraberlik alışkanlığının kazandırılması amacıyla geliştirilen, "Birlikte Başarıyoruz Projesi" kapsamında gençlerin etkinlikler gerçekleştireceği oyunlar oynayacağı bir "Survivor" pisti kurulacak.  4.5 dönüm arazi üzerindeki pistte Oryantrik, oyun içerikli yarışmalar, kareoke, bilim ve bilgi yarışmaları da gerçekleştirilecek. 
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün proje ortağı olduğu 450 bin TL bütçeli "Birlikte Başarıyoruz Projesi" kapsamında 11 ay boyunca gençlerin kaynaşması amacıyla ildeki 10 okuldan belirlenecek olan 100 öğrenci ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Bu proje kapsamında Çiftlikköy ilçesindeki 4.5 dönümlük bir arazi üzerinde Survivor yarışmasındakine benzer pistler oluşturulacak. Gençler burada takımlar halinde yarışmalar yapacaklar. Yine duvar boyamadan, kareoke yarışmalarına, bilim yarışmalarından Oryantrik yarışmaları ve piknikler gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan bu proje hakkında bilgi veren Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürü Sevda Veli, "Ülkemizin geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımız için sosyal koruma ve destek sağlanması amacıyla ilimize göçle gelen ailelerin çocukları ve dezavantajlı toplum kesimleri içerisindeki çocuklar, parçalanmış ailelerin çocuklarını sosyal yaşama dahil edilmesi, güvenli yaşam ve erişim olanaklarından faydalanmalarının sağlanması bu proje ile amaçlanıyor. Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında hazırlanan proje ile gençlerimizin yaşıtlarıyla bir araya gelerek yeni arkadaşlıklar kurmalarını, birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik içerisinde saygılı yaşamayı öğrenmeleri ve bu tecrübe deneyimlerini kendilerinden sonra gelen nesillere aktarmalarını sağlamaları, çocuk ve gençlerin tarihi, kültürel görgülerini arttırmalarını, zararlı olabilecek alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak tutulmaları amaçlanmaktadır." dedi. 
Toplantıya Yalova Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve proje kapsamında belirlenen 10 okulun müdürleri de katıldı. 
Editör: TE Bilişim