Kurt, bu yıl dört farklı etkinlikle Yalova izleyiciyle buluştuklarını söyledi. Kurt, “21 Mart Dünya Şiir Günü’nde Yalova Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız “Şiir Teknesi” isimli şiir sergisiyle Yalovalı şairlerin şiirlerini Yalovalılarla buluşturduk. Ardından çocuklar için yaptıkları ‘Sakar Palyaço’ isimli çocuk oyununu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nda ücretsiz sergiledikten sonra ilimizdeki okullara giderek oyunumuzu çocuklarla buluşturduk.Yine Erdal Yılmaz Müzik Evi’nin düzenlediği müzik dinletisine destek verdik ve son olarak ekibimiz yazar ve oyuncusu Kubilay Salman’ın oynadığı ‘Maksat Muhabbet Olsun’ isimli tek kişilik gösteriyle sezon finalini yaptık” diye bilgi verdi.

Sanatsever Yalovalılara sezon boyu yanlarında oldukları için teşekkür eden Kurt, kısa bir tatil sonrası çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Tiyatroya ilgi duyanları YAFEM Çalıkuşu Kabare Tiyatrosu çatısı altına beklediklerini kaydeden Kurt, “Yalovalı sanatçılar olarak son dönemlerde yalnız bırakıldıysak da bizler kendi yağımızda kavrulmayı becerebildik.Yalova da sanat yapan tüm amatör arkadaşlara ayakta kalabilmeyi becerebildileri için YAFEM Çalıkuşu Kabare Tiyatrosu olarak tebrik ediyorum.Bizler Yalova’ya gönüllü olarak hizmet eden insanlarız , kimsenin gönlünü kırmadan sanatla Yalova’ya sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Yeni sezonda bizimle birlikte yola çıkmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.bize ulaşmak isteyenler YAFEM derneğine ve [email protected] adresine ve facebok üzerinden Yafem Çalıkuşu Kabare Tiyatrosuna ulaşabilirler.Haydi toplum için sanat yapmaya” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim