Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ilçe turlarına Çınarcık ile devam etti. İlk olarak Çınarcık Kaymakamlığına gelen Vali Cebiroğlu'nu ilçe Kaymakamı  Cafer Sarılı ve kurum müdürleri karşıladı. Kaymakam Sarılı'nın makamında Vali Cebiroğlu'na ilçedeki durumla ilgili bir brifing sunuldu.  Vali Cebiroğlu kurum müdürlerinden de bilgiler aldı. Çınarcık ilçesinin il turizmi açısından önemine değinen Cebiroğlu, "Çınarcık sahip olduğu güzellikler ile Yalova turizminin önemli lokomotiflerinden birisidir. Çınarcık’ın ismini daha çocukluğumda bir turizm yöresi olarak duyuyor ve çok merak ediyordum. Çocukluğumda ismini duyduğum bu ilçeye bu görevle gelmek kısmet oldu. Çınarcık’ın turizmde hak ettiği yeri bulması için birlikte çalışacağız ve kurumlar arası desteklerle yaşadığımız yerin daha da güzel ve modern olması için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Vali Cebiroğlu daha sonra ilçede ki kurumları gezdi. Burada kurum çalışanları ile sohbet eden Cebiroğlu kurum müdürlerinden de bilgi aldı.

Çınarcık Belediyesi'ni de ziyaret eden Vali Cebiroğlu'nu belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Avni Kurt karşıladı. Kurt'un makamında bir süre sohbet eden Yalova Valisi Selim Cebiroğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.


Editör: TE Bilişim