CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il yönetimi ile birlikte  ilk köy gezisini Soğucak ve Sugören köylerine yapan İnce, Ramazan Ayı boyunca Altınova’dan Armutlu’ya kadar Yalova’nın  tüm köylerini CHP il yönetimiyle birlikte gezeceğini ve köylülerle birlikte iftar açacağını söyledi.

 

CHP’nin İlk Ziyareti Soğucak Köyüne Gerçekleşti

CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il yönetimi ile birlikte ilk ziyaretini Soğucak köyüne gerçekleştiren İnce, son yapılan seçimlerde CHP’nin,  Suğucak köyünde birinci parti çıktığını hatırlatarak  Soğucak köylüleriyle köy kahvesinde çay içip sohbetti etti. Soğucak köylülerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, İnce’yi Köy Muhtarı Orhan Acar karşıladı.  Köyün sorunlarını dinleyen ve köyün yaşlıları ile birlikte gençleriyle sohbet eden İnce, köylülerin taleplerini dinledi.

 

Soğucak Köyüne Çocuk Parkı Yapımını Üstlendi…

Soğucak Köy Muhtarı Orhan Acar, köyde çocuk parkına ihtiyaç duyduklarını, köy bütçesiyle çocuk oyun parkının yapmalarının olanaksız olduğunu söylemesi üzerine CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’i telefonla arayarak, kendisinin şu anda Soğucak Köyünde bulunduğunu ve Soğucak Köyüne bir çocuk oyun parkının ihtiyacı olduğunu söyledi.  Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Köy Muhtarı Orhan Acar’la görüşerek en geç bayrama kadar Soğucak Köyüne çocuk oyun parkının belediye tarafından yapılacağı sözünü verdi.

 

Sugören Köyünde İnce ve CHP’ye Yoğun İlgi…

Soğuicak köyünden sonra Sugören Köyüne giden CHP Heyetini köylüler yoğun bir ilgiyle karşıladı. CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ve CHP İl Yönetimi Sugören Köyünde bulunan tüm kahveleri tek tek ziyaret ederek köylülerle sohbet etti.

Kahve ziyaretlerinin ardından CHP Grup Başkanvekili İnce,  köy meydanında köylülerle bir araya gelerek gecenin geç saatlerine kadar sohbet etti. İnce, burada yaptığı konuşmada “ Sugören Köyü 12 Eylül Referandumunda Hayır oyu çıkartarak, bizlere verdiği bu sözünü yerine getirdi.. 2011 Seçimlerinde ise %40 oranında oy verdi. Bundan sonraki seçimlerde Sugören köyünde CHP’yi birinci parti yapmanızı bekliyorum” dedi.

 

Sugören’de CHP’ye  İlgi Giderek Artıyor…

Sugören Köylüleri ise yaptıkları konuşmada CHP’ye oy vermelerinden ötürü bedel ödediklerini, bazı Sugören’li köylülerinin çocuklarının bu nedenle işe alınmadıklarını ve işsiz olduklarını, Sugören köyünde  tüm baskılara karşın CHP’yi birinci parti yapmak için   çalışacaklarını söylediler.

 

 

Editör: TE Bilişim