CHP Yalova İl Kongresi sonrasında partinin yeni yönetimi de belirlendi. CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, "Genç ekibime güveniyorum" dedi.
CHP Yalova İl Kongresi RDKM'de gerçekleştirilmişti. Ertan Şener'in il başkanlığına seçildiği kongre sonrasında, yönetimin görev dağılımı da belirlendi. Görev dağılımı sonrasında bir açıklama yapan CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, "10 Olağan Kongre sonunda görevlendirilen ben ve yönetimim partimizin altı ok simgeli  bayrağını daha da yükseklere taşımak için canla ve başla çalışacağız. 2019 seçimlerine bugünden itibaren odaklanmak üzere çalışmalarımıza başlıyoruz. Genç ekibime güveniyorum. İnançlı olduklarını ülkemizin içinde bulunduğu durumu iyi değerlendirdiklerini biliyorum. Başarılı olmak için yola çıktık. Örgütümüzün gücüyle partimizi Yalova genelinde başarılı kılacağımıza inanıyorum.  Yalova'mız için hayırlı olsun" dedi.
CHP Yalova İl Teşkilatı Yönetim Kurulu ve görevleri şu şekilde netleşti:
Ertan Şener (Başkan), Fuat Aslan (Ekonomi ve Politikalardan Sor. Başkan Yard.), Gamze Biçer (İl Eğitim Sekreteri), Batuhan Bilgiç (Çevre ve Şehircilikten Sor. Başkan Yar), Serdal Cengiz (Yerel Derneklerden Sor. Başkan Yar), Esra Ceylan (AR-GE Sor. Başkan Yar), Bahar Doğan (İl Sekreteri), Erdem Doğancı (Halkla İlişkilerden Sor. Başkan Yar.), Dilek Doğru (Adalet,Hukuk ve Seçim İşleri Sor. Baş. Yar), Ahmet B. Eroğlu (Sosyal Politikalardan Sor. Başkan Yar.), Ömercan Güral (Kurumsal İletişim ve Medya Sor. Başkan Yar), Nur Koçal (İl Saymanı), Ergün Kuloğlu (Eğitim Kurumlarından Sor. Başkan Yar), Osman Kurt (İşçi ve Memur Sendikalarından Sor. Baş. Yar), Sinan Ok (Esnaf Odalarından Sor. Başkan Yar.), Kamil Ozman (İş Dünyası ve Sanayi Odaları Sorumlu Başkan Yar.), Uğur Özbakır (Bilişimden Sorumlu Başkan Yar), Sadri Özen (Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sor. Başkan Yar), Bayram Özgürbüz (Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yar), Çiğdem Saatli (Organizasyon İşleri Sorumlu Başkan Yar) ve Mustafa Tunalı (Yerel Yönetimlerden Sor. Başkan Yar)

.

Editör: TE Bilişim