Öte yandan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Eruslu, Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydemir, Yalova Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Derya Arıcı, CHP Altınova İlçe başkanı yener yiğit ve ilçe yöneticileri CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il Yönetimini Ziyaret ettiler.

Yalova Valisi Esengül Civelek “Sorunları Elbirliğiyle Çözeceğiz”

CHP İl Başkanı Özcan Özel ve İl Yönetimi Yalova Valisi Esengül Civelek’i, makamında ziyaret etti. Yalova Valisi Esengül Civelek, göreve getirilen yeni yöneticileri kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Yalova’nın sorunlarının çözümünde, atanmış ve seçilmişlerin katkılarının önemli olduğunu belirten Vali Civelek “ Siyasi partilerin sosyal barışa katkıları kaçınılmazdır. Sizlere gelen şikayet yada karşılaştığınız sorunları çekinmeden Bizzat iletebilirsiniz. Geldiğim günden buyana her Perşembe halk günleri düzenliyorum. Sizlere yönelen şikayetlerin çözüm noktasında, sorunu olan vatandaşları lütfen Perşembe günleri düzenlediğimiz halk toplantısına yönlendirin. Sorunları birlikte çözmeye çalışalım” dedi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel, IDO’nun keyfi uygulamalarının kamuoyu tarafından tepki çektiğini ve bu konunun çözümünde kamuoyunun tepkisinin de devam ettiğini belirtmesi üzerine vali Civelek “ bu konu valiliğin gündemindedir. Yalova valiliği İl İnsan Hakları Kurulu bu sorunu en üst düzeye kadar taşımıştır ve konunun takipçisi olmuştur. Tekelci ve keyfi bir hizmet anlayışı elbet kabul edilemezdir. Vatandaşlarımızın bu tepkisini oldukça haklı buluyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Özel. “Savaş Kan ve Gözyaşı Demektir”

Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydemir:ve Dernek Yöneticileri de  CHP İl Başkanı Özel. Ve yeni yönetimi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.  Dernek Başkanı Aydemir, Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Suriye’ye her yıl festival amaçlı gittiklerini son bir yıl ise  iç savaş nedeniyle gidemediklerini, Suriye’deki dostlarından uzun bir süre haber alamadıklarını belirterek Suriye halkı içinde endişe duyduklarını söyledi. CHP İl Başkanı Özel, Savaşın kan ve gözyaşı demek olduğunu, savaşın faturasının yoksul insanların gözyaşı ve acıyla ödeyeceklerini bu nedenle de savaşa karşı olduklarını söyledi. Yalova Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Derya Arıcı ve Dernek Yöneticisi Mukaddes Cesur, CHP İl başkanı Özcan Özel ve yöeitimini ziyaret ederek başarılar diledi. Çalışmalar hakkında CHP İl başkanı Ösel7e bilgi aktaran Arıcı, İl yöneticilerine davetiye vererek 1 Temmuz Pazar Günü Saat 10.00 TİGEM’de dernek olarak düzenledikleri kahvaltılı toplantıya davet ettiler. CHP’de günün son ziyaretçisi ise CHP Altınova İlçe  Başkanı Yener Yiğit ve ilçe yöneticileri oldu. 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim