Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nde yeni sezon  Kafkas Dansları  kayıtları 30 Eylül’de sona eriyor. Yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunan Dernek Başkanı Murat Erdoğan, “Değerlerimize sahip çıkmak adına bundan sonra da elimizden geleni yapacağız” dedi.
Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği olarak 2015-2016 sezonunda da küçükler, gençler ve ikinci bahar kategorilerinde kayıtların devam ettiğini belirten Dernek Başkanı Murat Erdoğan, “2015-2016 sezonu kurs kayıtlarımız 30 Eylül tarihine kadar sürecektir. Yeni sezon eğitimlerimiz ise ekimin ilk haftası itibariyle başlatılacaktır. Çalışmalarda küçükler grubu Cuma günleri saat 19’da, gençler grubu cumartesi günler saat 19’da ve ikinci bahar grubumuz ise Çarşamba günleri saat 19’da çalışmalarını gerçekleştirecektir. Yeni dönemde kurslarımıza katılmak isteyenler derneğimizin 352 98 57 numaralı telefonundan 14-17 saatleri arasında bilgi alabilirler, 0 533 314 27 77- 0 535 046 57 42 numaralı telefonlarla irtibata geçebilirler” dedi.
Geçtiğimiz yıl dernek olarak birçok yurt içi ve yurtdışı organizasyona katılarak verimli bir sezon geçirdiklerini belirten Dernek Başkanı Erdoğan, “Kafkas Dansları eğitimlerimiz tüm hızıyla bu sezon da üç kategoride devam edecektir. Geçtiğimiz dönem oldukça verimli bir sezon geçirdik.Bir çok ülkeden gösteri yapmamız için teklifler geldi. Önemli projeler gerçekleştirerek sosyal aktivitelerde yer aldık. Bu yıl da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Değerlerimize sahip çıkmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Derneğimize katkıda bulunan bizi maddi manevi destekleyen hemşerilerimize, çocuklarımıza, bizimle beraber çalışan yönetim kurulumuza, üyelerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen değerli basın mensuplarımıza ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Geleneksel bayramlaşma bayramın üçüncü günü…
Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği olarak geleneksel bayramlaşma etkinliğini bu yıl da dernek binasında gerçekleştireceklerini belirten Dernek Başkanı Murat Erdoğan, “Kurban Bayramının 3.günü saat 15.30’da dernek binamızda hemşerilerimizle bir araya gelerek geleneksel bayramlaşma etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi ve üyelerimizi bayramlaşma programımıza bekliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim