Yalova Servis İşletmecileri Odası ile Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında her iki bölgenin servis araçlarının karşılıklı olarak çalışabilmesi konusunda protokol imzalandı.
Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yapılan imza törenine her iki odanın başkanı ile yöneticileri katıldı. Her iki bölgedeki servis araçlarının karşılıklı taşımacılık yapabilmesini öngören protokole Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Boyun ile Yalova Servis İşletmecileri Odası Başkanı Arif Oktay Tunç imza koydu.
İmzalanan protokole göre 77 S plakalı araçlar karşılıklı olarak Çiftlikköy ve Yalova’da servis taşımacılığı yapabilecek. Her iki belediyeden güzergah izin belgesi alan servis işletmecileri yüzde 50 oranında servis hizmeti verebilecek.
Yalova Servis İşletmecileri Odası Başkanı Arif Oktay Tunç, hazırlanan protokolün servis esnafı açısından oldukça olumlu olduğunu ve korsan servisin önüne geçmek için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Boyun ise protokolün esnaf açısından hayırlı olmasını dileyerek “Karşılıklı odalar arasındaki işbirliği ve birlikte hareket etme arzusu esnafımız arasında da olumlu karşılandı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim