Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ilçede 100 km'lik altyapının sil baştan yenileneceğini bu yatırımın toplam maliyetinin ise 20 milyon TL'yi bulacağını söyledi. 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftilkköy’de altyapı çalışmasının başlayacağını ifade etti. İçişleri Bakanlığı’ndan onay aldıktan sonra çalışmalara başlayacaklarını belirten Silpagar, 20 milyon TL ile 100 kilometrelik bir altyapı çalışması yapacaklarını dile getirdi.
Çiftlikköy’de 100 kilometrelik su ve yağmur suyu hatlarını yenileyeceklerini söyleyen Silpagar, “Altyapı ile ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan onayı aldıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız. İlk olarak su ve yağmur suyu kanalları ile ilgili çalışmalarımızı yapacağız. Kanalizasyonda da ihtiyaç duyduğumuz yerlerde çalışma yapacağız. Belediye olarak bu çalışmayı kendimiz yapacağız. Yaklaşık 20 milyon TL’lik bir proje olacak. İlk etapta su ve yağmur suyuna öncelik vereceğiz. 100 kilometrelik bir hattı yenileceğiz ve yeni sistemler getireceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim