Çiftlikköy protokolü düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar bayram dolayısıyla bir dizi ziyarette de bulundu.  
Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, parti temsilcileri ile ilçedeki kurum ve kuruluş müdürleri düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldiler. Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar burada ki bayramlaşmanın ardından bir dizi ziyarette bulunarak STK temsilcileri ve halkla da bayramlaştı. 
Halkın Ramazan Bayramını kutlayan Silpagar, "Bayramlar toplumların birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi duygularını yoğun olarak yaşadıkları kutsal günlerdir. Dayanışmanın ve birlikteliklerin daha fazla yaşandığı, sevginin, barışın ve dostlukların daha da sağlamlaştığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yıl ilçemizde ilk defa Ramazan etkinlikleri düzenleyerek Çiftlikköy’de Ramazan’ı dolu dolu idrak etmiş olduk. Sevgi ve hoşgörü ayı olan Ramazan boyunca iftarlarımızda, sahurlarımızda ve ibadetlerimizde ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık, vatandaşlarımızın evlerine konuk olduk, beraber iftar açtık, sahur yaptık.  Bir aydır tutulan oruçların ardından, gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken; diğer yandan bayrama buruk gönüller ve üzgün giren insanların hüzün ve acılarını da yüreklerimizde hissederek giriyoruz. Gazze’de yaşanan insanlık dışı olaylar nedeni ile Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı coğrafyalarda kan ve gözyaşını üzüntüyle izliyoruz. Gazze’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Suriye’de zulüm ve katliamların son bulmasını Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize ve İslam dünyasına huzur getirmesi dileğiyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hep beraber nice bayramlar diliyorum" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim