Çiftlikköy Belediyesi, 25. Kuruluş yılını yine görkemli bir şenlikle kutlayacak. İki gece arka arkaya düzenlenecek konserlerle adeta bir bayram havası esecek şenlik için son hazırlıklar tamamlandı. Mokamp Tesisleri’nde düzenlenecek şenliklerin ilk gecesinde Yalova’nın yerel sanatçıları sahne alacak. Celal Güzel, Nurcan ve Ahmet Aydın’ın konserleri akşam saat 21:00’de başlayıp gece geç saatlere kadar sürecek.

Şenliğin ikinci gecesi ise Çiftlikköy önemli bir sanatçıyı ağırlayacak. Bugüne kadar çok sayıda hit olmuş şarkıya imza atan pop müziğin önemli ismi Gökhan Özen, Cumartesi gecesi şarkılarını Çiftlikköylüler için söyleyecek. Özen’in öncesinde Yaşar Sarıkaya ve Nazlı Aslan, şarkılarını Yalovalılar için seslendirecek. Gökhan Özen konseriyle eğlence doruğa çıkarken saat 24:00’de de muhteşem havai fişek gösterisi yapılacak.

Başarılı sanatçı Gökhan Özen’i Türkiye ilk olarak 2000 yılında Özelsin isimli albümüyle tanıdı. Hemen bir yıl sonrasında çıkardığı Duman Gözlüm albümüyle inanılmaz bir başarı elde eden Gökhan Özen, bu albümdeki ‘Aramazsan Arama’ ve ‘Tabir-i Caizse’ isimli şarkılarla geniş kitleler tarafından sevildi. Daha sonra çıkardığı ‘Civciv’, ‘Aslında’ ve ‘Kalbim Seninle’ isimli şarkılarıyla başarısını sürdüren genç sanatçı, oyunculukta da önemli projelere imza attı. ‘Sevda Çiçeği’ ve ‘Yalan Dünya’ isimli iki dizide başrol oynayan Özen, son olarak ‘Yıldız Masalı’ adlı dizide de kendini gösterdi. Özen, ‘Resimler& Hayaller’, ‘Bize Aşk Lazım’ ve son olarak da ‘Başka’ adlı albümleriyle müzikteki başarısını da sürdürdü.

Özen’in bugüne kadar çıkardığı albümlerde pek çok şarkısı da hit olarak müzik listelerinde hep üst sıralarda yer aldı.

Editör: TE Bilişim