Bu ay üçüncü kez yapılan halk günü uygulamasına katılan vatandaşlar, Çiftlikköy Belediye Başkanlığı Başdanışmanı Dr. Yahya Özdemir ve birim amirleriyle yüz yüze görüşerek sorun ve taleplerini aktarma imkanı buluyor. Haftalık halk günü toplantısında Dr. Yahya Özdemir’in yanı sıra Zabıta Müdürü Cahit Türk, Park ve Bahçeler Müdürü Yeliz Salamcı İşbeceren ve Fen İşleri Müdürlüğü Mühendisi Erdinç Yıldız vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlarla konuşan Dr. Özdemir, “Çok yakında Çiftlikköy’ün çehresinin nasıl değişeceğini göreceksiniz” dedi.

Toplantıya katılan Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz, Sahil Mahallesi’nde belediye anons sisteminin hoparlörlerinin bazı noktalarda yetersiz kaldığını belirterek çoğaltılması talebini iletti. Konuyla ilgili bilgi veren Zabıta Müdürü Cahit Türk, Başkan Silpagar’ın talimatı üzerine oluşturulan ekibin teknik çalışma içerisinde olduğunu ifade ederek, “Sistem gereği her talep edilen noktaya hoparlör konulması mümkün değil. Ses sisteminin yankılanarak anlaşılmaz hale gelmemesi için ses düzeninin tüm ayrıntılarıyla çalışılması gerekiyor. Onun kararını inceleme yapan ekip verecek” diye bilgi verdi. Toplantıya katılan diğer vatandaşlar da çeşitli noktalarla ilgili taleplerini dile getirdi.

Talepleri not alan Çiftlikköy Belediye Başkan Başdanışmanı Dr. Yahya Özdemir, tüm taleplerin ilgili birimlere iletilmekte olduğunu ifade ederek, “Bu talepler kağıtta kalmayacak. Yapılacak iş kanuna aykırı değilse mutlaka olur. Bu belki birkaç gün geç olabilir ama mutlaka yapılır” diye konuştu. Tüm Marmara’nın Çiftlikköy’e akacağı önemli projeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Özdemir, “Çok yakında Çiftlikköy’ün çehresinin nasıl değiştiğini göreceksiniz” dedi. Halk Günleri, tüm vatandaşlara açık olarak her Perşembe günü Çiftlikköy Belediye binası içinde yer alan Belediye Meclis Salonu’nda 15.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilmeye devam edecek. 

Editör: TE Bilişim