Tarihinde ilk kez özelleştirilen ve işletmeciliğini Ertan Gak ile Tamer Öz'ün yapacağı Çınar Kafe düzenlenen törenle sezonu açtı.
Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıcaları içerisinde yer alan Çınar Kafe bir süre önce ihaleye çıkılarak özelleştirilmişti. Tarihinde ilk kez özelleştirilen kafeyi Ertan Gak ile Tamer Öz birlikte işletecekler. Kafenin açılışı için düzenlenen tören ise çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediye Başkanı Yardımcısı Halit Güleç, AK Parti Termal ilçe Başkanı Sinan Acar, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri ile Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal da açılışa katıldı. Açılışta söz alan Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, "Termal Yalova'nın Turizm Merkezi, Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen bu tesisler ise Termal'in kalbi. Ama Çınar Kafe de bu tesisin kalbidir. Köklü bir geçmişe sahip olan ve yapılan düzenlemelerle modern bir görünüme kavuşturulan bu tesis ilimiz ve ilçemizin turizmine hayırlı olsun" dedi.
Ardından Çınar Kafe'nin açılış kurdelesi kesildi. Davetliler hep birlikte kafede oturarak işletmeciler Ertan Gak ile Tamer Öz'le sohbet ettiler.

Editör: TE Bilişim