Çınarcık Belediyesi ilçedeki altyapı ve üstyapı yatırımlarını durmaksızın sürdürüyor. İlçede kaldırım, yol yama, trafik çizgisi ve ağaç budama çalışmaları son hızla devam ediyor.
Çınarcık Belediyesi, ilçede büyük oranda tamamlanan asfalt yol çalışmalarının ardından üstyapı yatırımlarını sürdürüyor. İlçe genelinde yol çalışması biten noktalarda trafik çizgisi ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Çınarcık Belediyesi trafik zabıta ekipleri Termal, Hasanbaba, Gazi Hamit Çaylak, Metin Aslan, Muhtar Ahmet Sugün, Coşkun, Poyraz, Vali Akı, Şehit Yalçın Aydın caddelerinde yol çizgi çekme işlemlerini tamamladı.
Zarar gören yollar onarılıyor
Diğer yandan ilçede ara yollarda yıpranmış ve zarar gören sokaklarda da onarım çalışması yapılıyor.  Çınarcık Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı personel zarar gören ve yıpranmış yolların yama ve onarım çalışmasını sürdürüyor.
Hasanbaba’da kaldırım çalışması
Asfalt ve trafik çizgisi çalışmaları tamamlanan Hasanbaba Caddesi’nde de kaldırım çalışmaları başladı. Yıllardır kaldırımı bulunmayan cadde üzerinde kaldırım çalışması ekipler tarafından başlatılırken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, devam eden çalışmalarla ilgili şunları söyledi:“Belediye ekiplerimiz şu anda ilçenin dört bir yanında çalışıyor. Altyapı yatırımımızı tamamladık, ardından cadde ve sokaklarımızda asfalt çalışması yaptık. Bu çalışmaların ardından üstyapı anlamında eksik olan noktalarımızı gideriyoruz. İlçemizde uzun yıllardır kaldırım bile yoktu. Çamlık, Taşliman ve Harmanlar Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarının birçoğunu tamamladık. Diğer yandan caddelerimizde trafik düzenlemeleri yapıyoruz” dedi.Öte yandan trafikte görüşü engelleyen yerlerde oluşabilecek kaza riskini en aza indirmek amacıyla trafik sirkülasyonun olduğu noktalardaki ağaçların budama çalışmaları da trafik zabıta ekipleri ve Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılıyor.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim