Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ederek ildeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
Konuğunu kapıda karşılayarak makamında ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar'a Yalova'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yalova'nın turizm potansiyeli, tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan Salman ilin Marmara bölgesinin ortasında %60'ı ormanlarla kaplı bir nefes alma alanı olduğunun da altını çizdi. 
Yalova'nın son yıllarda hızlı bir gelişim ortaya koyduğunu memnuniyetle izlediklerini vurgulayan Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar ise, "Yalova gerçekten de sahip olduğu, tarihi ve doğal zenginliklerle çok güzel bir il. Ancak Körfez Köprüsü projesi ve otoyol ile birlikte Yalova'da ciddi bir nüfus artışı yaşanması muhtemel. Bunların ile olumsuz yansımalarının da göz önünde bulundurulması ve gerekli çalışmaların daha şimdiden yapılması lazım. İlin sahip olduğu bu güzelliklerin kaybedilmemesi gerekli" diye konuştu. 
Refahiye ile ilgili de Salman'a bilgiler veren Çınar Salman'ı Refahiye'ye davet etti. İlk fırsatta Refahiye'ye geleceğini vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise konuğuna Atatürk'ün mini bir heykelini hediye etti. 
Editör: TE Bilişim